Welke krullen extensions heb je nodig

Mon-Kossa-logo

Je hebt mooi golvend of krullend haar en je wilt graag extensions hebben, dit kan nog wel eens een zoektocht worden. De vragen die je hebt, wil je graag antwoord op. Er zijn veel verschillende soorten extensions, maar wat past bij jou? Begin te informeren bij een kapsalon, zij zal je vertellen welke je kan nemen en welk type haar soort je hebt. Het type haar soort is belangrijk om te weten voordat je krullen extensions aanschaft. Als je dit niet doet, heb je kans dat het haar niet mooi mee overloopt met de extensions! Dit wil je natuurlijk niet want je wilt graag een mooie bos met krullend of golvend haar! 

krullen extensions

Type haar soort

Om te weten welke krullen extensions je nodig hebt, moet je veel informatie hebben. Je begint namelijk met welke type haar soort je hebt! De haartypes voor mensen met krullen of golvend haar zijn onderverdeeld in 9 types, het begint bij 2a en eindigt bij 4c. Wat zijn haar types in basis? Haartypes worden gezien als: Vet haar, droog haar, beschadigd haar en normaal haar dat niet bewerkt is. Als je wilt weten welk soort haartype je hebt, vraag dit na bij een kapsalon. Zo weet je wat je nodig hebt! 

Waarom kiezen voor extensions

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou willen kiezen voor krullen extensions. Je wilt je eigen haar verlengen en dat het dus langer wordt, een voller kapsel of je hebt wat kale plekken die je wilt bedekken. Het hebben van extensions kan dus erg handig zijn, ook heb je de extensions in verschillende soorten. Je hebt clip in krullen extensions, deze kun je na de afloop van de dag eruit halen. Deze clip je los en berg ze netjes op. Je hebt ook een methode dat ze worden vastgezet in het haar met wax, de kapster heeft een warmte tang en zij smelt de wax samen met de extensions aan het haar. Dit is wel een minder veilige methode, het eruit halen van de extensions wordt verwijderd met een vloeistof die schadelijk is voor je haar.