Over Ons

Wij zijn een sites die zich bezig houdt met de vraag ben ik verliefd? Op deze website kan je kijken over eventuele tips en staan er misschien wel herkenbare situaties die jij vast ook hebt gehad. Wij kunnen jouw helpen met het opnieuw verliefd worden en/of advies geven voor het daten.

Bregje Klaarenstijn

adviseur liefde

Vroeger was ik model, tegenwoordig ben ik adviseur in de liefde. Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Bregje Klaarenstijn en ik ben 33 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Groningen, maar ben toen verhuisd naar Amsterdam voor mijn modellen werk. Ik kan mensen helpen aantrekkelijker te worden voor de liefde.

Erik Constantlam

Algemeen expert liefde

Liefde is net bier, de eerste keer smaakt het nergens naar en de tweede keer wil je niet zonder meer.

Ik ben Erik Constantlam en ik ben 38 jaar oud en een grote expert in vrouwen versieren. Ik leer jonge onzekere mannen hoe ze op een meisje moeten afstappen en hoe ze een gesprek kunnen voeren met een leuke ladie.

Lunah van Voorne

Manager is dit de roze wolk?

Hard je best doen en dan kom je er ook, zeg ik altijd maar. Bijna iedereen heeft er moeite mee met liefde en dat mag. Ik ben Lunah van Voorne 23 jaar oud en een ervaringsdeskundige in de liefde. Het is soms heel zwaar als je niet zo veel talenten hebt, maar voor iedereen is er een leuke partner te vinden. Als je maar twee pluspunten hebt dan kan je ver komen en wij helpen je ermee.

Luca da Vries

Ondernemer

Als ondernemer smaakt alles naar meer. Zo zeg ik dat altijd. Ik ben Luca da Vries en ik ben 28 jaar oud en ik ben ondernemer voor mensen die onderaan in de liefde staan. Wil je er meer uit halen en niet meer van onderaan komen dan kan ik je helpen om er boven op te komen en leuke partner voor je te vinden.