Sanibroyeur kopen?

toiletmarkt-logo

Dus hebt net een nieuw appartement gekocht en bent bezig met de inrichting ervan? Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar er komt veel bij kijken. Er zijn waarschijnlijk een heleboel kosten die je hebt moeten betalen en veel nieuwe spullen die je hebt moeten kopen. Maar uiteindelijk is het het allemaal waard geweest natuurlijk. Zo heb jij ook een nieuwe badkamer en WC genomen. Toch is de WC nog niet helemaal af, daar moet wat aan gedaan worden. Het kan namelijk zijn dat jij een Sanibroyeur nodig hebt. 

Om je WC compleet je maken moet je natuurlijk een aantal dingen aanschaffen. Zo ook een Sanibroyeur, dit is het gedeelte van de WC die je kunt gebruiken wanneer jij geen normale aansluiting hebt. Het kan namelijk zo zijn dat jouw afvoer en riolering te klein zijn voor de aansluiting van een normaal toilet, dan is dit de ideale oplossing voor jou! 

Wat is het en wat gaat het je kosten?

Een Sanibroyeur wordt gebruikt wanneer jou afvoer en riolering te klein zijn voor een normaal toilet. Het door jouw gekozen joliet wordt dan hier op aangesloten. Zo kun je dus ook jouw nieuwe toilet plaatsen op de plek die jij gewenst hebt, zonder dat hij aangesloten is op de riolering. Er zijn genoeg specialisten die jou hierbij kunnen helpen. De kosten liggen alleen best wel hoog, de gemiddelde prijs ligt tussen de 300 en 500 euro, maar je hebt ze zelf van wel 1000. En dit is natuurlijk zonder montage kosten.