LED tl buizen, is dat wat jij zoekt?

Logo LetsLeds

Ben jij op zoek naar nieuwe tl buizen maar wil jij wel nieuwe en mooie lampen? De LED tl buizen zijn onderhoudsvrije lampen die zeker een aantal jaren meegaan. Hiermee kies je ook gelijk voor de nieuwste lichttechnieken en dat is natuurlijk ook erg fijn. Lampen Aanbieder LetsLeds heeft een enorm assortiment aan deze LED tl buizen voor jou klaar staan en heeft ook de beste service daarbij. Al deze nieuwe lampen zullen worden geplaatst op de door jouw gekozen locatie en de oude buis zal eruit gehaald worden. Met deze buizen heb je altijd enorm veel licht en hoef je nooit te denken om hem een onderhoudsbeurt te geven want de buizen zijn onderhoudsvrij en gaan zeker een lange periode mee.

Voordelen

Deze nieuwe LED tl buizen hebben enorm veel voordelen als je het vergelijkt met de oude/standaard tl buis, dit zijn een paar voordelen:

De nieuwe buis geeft direct maximaal licht en gaat niet flikkeren bij het starten. Ze gaan een stuk langer mee dan normaal, maar liefst 25.000 uur en zo is dit een investering die je snel terug zal verdienen. Ook kunnen ze tegen elke temperatuur en geven ze dan altijd maximaal licht. Hij is erg milieuvriendelijk omdat die geen metaal bevat zoals de oude/standaard tl buis. Ook is het installeren van de nieuwe buizen erg makkelijk en snel gedaan. Er kan gekozen worden uit twee kleuren en dat zijn: helder daglicht of extra warm wit en zo kan je dus zelf kiezen welke je wilt.