Wat voor een zilver ring heren kies jij? 

Logo-Moorell

Goede ringen mannen kiezen kan nog wel een opgave zijn, je wilt tenslotte dat hij precies goed zit. Als dit niet zo is dan is een zilver ring heren te klein. Dit kan als vervelend worden ervaren omdat het dan knellend eruitziet. Hierdoor zal je vinger vaak ook wat opgezette voelen en ogen dan je graag wilt. Ook is het zo dat als een ring te groot is dat hij steeds van je vinger zou afglijden, hierdoor heb je kans dat je juist de ring kwijt raakt en dit zal dan ook zeker zonde zijn aangezien je er zelf wel voor hebt betaald. De juiste ringmaat weten kan je weten door met je vinger de omtrek te meten. 

Verschillende soorten

Een zilver ring heren kan er op verschillende manieren uitzien, er zijn natuurlijk verschillende soorten en materialen waar ringen mannen door kunnen worden gemaakt. Als eerst is het natuurlijk zo dat je een stijl moet kiezen die jij leuk vind om te dragen. Dit kan van alles zijn, denk aan een mooi ontwerp dat je zelf hebt ontworpen. Of misschien een ontwerp dat al bestaat? De soorten materialen kan je natuurlijk ook uit kiezen. Je hebt bijvoorbeeld zilver maar ook witgoud en goud is steeds populairder. De visgraat is een breed ontwerp dat echt stoer is bij mannen. 

Welke materialen?

Andere materialen die kunnen worden gebruikt zijn edelstenen of halfedelstenen. Dit soort stenen worden vaak gebruikt voor boven op de ring. Om een bepaalde stijl uit te beelden is het goed dat je hem omschrijft. Je kan jezelf verduidelijken door bijvoorbeeld een moodboard of andere foto’s uit te zoeken en die te laten zien aan de juwelier. Dan kan de juwelier samen met jou meekijken naar leuke ringen mannen of een zilver ring heren. Kies wat je wilt hebben en kijk of het schikt met jouw budget.