Jij en ik dat zijn 1 + 1

jong koppel

Sinds zes maanden ben ik samen met mijn schatje. Ik voel me helemaal verliefd op de jongen die mij zes maanden geleden heeft gevraagd.  We kende elkaar al wat langer dan zes maanden. Ik kende hem al vanaf de laatste twee jaren op de basisschool. Hij was verhuisd naar het dorp waar ik in woon toen ik in groep zeven zat. Op school heb ik hem niet zo veel gesproken of gezien omdat hij in een andere klas zat. Toen vond ik hem al knap. Na de basisschool ben ik hem heel lang uit het oog verloren, totdat ik hem zag bij een feestje. Hij keek mij op die avond een paar keer aan en uiteindelijk kwamen we aan de praat. Ik vond hem erg leuk en we kwamen elkaar vaker te zien en toen vroeg hij mij verkering. Ik zei absoluut ja en sindsdien zijn wij een stelletje.

Wat wij zijn is niet tussen te komen

Omdat we 6 maandjes samen zijn wil ik mijn vriendje verassen met een groot cadeau. Ik wil graag dat hij iets krijgt waar hij jarenlang plezier van heeft. Nee ik wil geen PS4 kopen voor hem, anders heeft hij minder tijd voor mij. Ik wil iets van een mooie ketting kopen. Dat wil ik niet zomaar bij een winkel halen om de hoek. Het liefst wil ik er eentje speciaal voor hem maken en die samen in Parijs halen. Oftewel in de stad van de liefde. We gaan daar samen een weekendje heen zodat we samen door de straten van Parijs kunnen lopen en daar mooie kleding kopen en die ketting voor hem uiteindelijk.

Ik kwam gisteren op zijn verjaardag zonder cadeautje en hij vond dat in eerste instantie niet leuk volgens mij. Hij zag dat ik niks bij me had. Verder zei hij verder niks op zijn verjaardag en toen iedereen weg was pakte ik stiekem een envelop. Hij opende en ik zag langzaam lachen en hij gaf mij een kus en een knuffel. Hij was helemaal blij toen hij het kaartje zag en zei dat dit de grootste verassing was die hij ooit had gekregen.

verliefd